Jong Talent (Opleiding tot Coach)

Training tot coach, incl. spel

Het Jong Talent Spel is ontwikkeld om jonge mensen (12 jaar en ouder) te helpen nadenken over serieuze vragen als: Wie ben ik? Welke talenten heb ik? Wat kan ik daar mee doen? En wat zou een goede opleiding voor mij zijn?

Jong Talent benadert jonge mensen op een zeer positieve en constructieve manier:
De focus ligt op talenten, niet op hun mogelijke problemen.

Het spel kan alleen gespeeld worden onder begeleiding van een gecertificeerde Jong-Talent Coach, die de jongere stap voor stap door alle fases van het spel leidt.

Daarom kan het spel alleen worden aangeschaft in combinatie met een training om een gecertificeerde Jong Talent Coach te worden.

Ik heb zo’n 175 Jong Talenten Coaches opgeleid om met het spel te werken en ik kan alleen maar zeggen dat het een succes is gebleken. In slechts een paar uur tijd vertellen jongeren je alles over hun dromen en wensen, maar ook over hun angsten en blokkades.

Het spel werkt met allerlei soorten kaarten, om te beginnen met de talentenkaarten waaruit de jongeren kunnen kiezen. Wat zijn hun talenten? Hoe werken ze samen?

Door Jong Talent te spelen, ontdekken jongeren niet alleen hun talenten, maar versterken ze ook hun zelfvertrouwen en begrijpen ze dat ze hun eigen toekomst kunnen creëren.zelfvertrouwen en begrijpen ze dat ze hun eigen toekomst kunnen creëren.

Jongtalent foto 2
Copyright © 2024 - Ofkje Teekens