Ofkje’s Academy

Een investering in jezelf!

Een positieve draai aan je leven!

Er zijn veel manieren om een positieve draai aan je leven te geven. Welke voor jou het meest geschikt is, hangt af van je persoonlijke geschiedenis, je huidige situatie en je wensen voor de toekomst.
Het aanbod van Ofkje's Academy biedt je allerlei mogelijkheden; van workshops en retreats tot trainingen, trajecten en e-books.

Neem contact op

Een kruispunt in je leven

Veel mensen staan op een kruispunt in hun leven. Want gewoon doorgaan kan niet meer. Dat druist in tegen alles wat je voelt en vindt. Bovendien schaadt het je gezondheid. Maar wat dan? Welke richting moet je opgaan? Daarvoor hebben wij een programma ontwikkeld, dat je stapsgewijs bij je missie brengt. En bij die laatste stap, waarbij je je leven fundamenteel omgooit. Om dichter bij jezelf te zijn en te leven naar wat je hart je ingeeft.

Een Open Blikje voor Jezelf

'Neem een Open Blikje voor Jezelf' is een uitnodiging aan jou om een blikje te openen en de prachtige kaarten die het bevat in de hand te nemen. Het is een handreiking om jezelf te spiegelen aan de kaarten en de vragen, stellingen en suggesties op je in te laten werken. Het zijn vragen over thema's die je na aan het hart liggen. Durf het aan om je te spiegelen en gun jezelf dat Open Blikje!

Life-Shift Formule

Met de Life-Shift Formule bieden wij een programma aan met workshops, retraites, webinars en online trajecten. Alle onderdelen zijn erop gericht om jou te helpen en te ondersteunen bij het maken van die grote draai in je leven. Eindelijk draait het om JOU en kun je een nieuwe weg inslaan, waarbij je meer gaat leven en werken vanuit je hart. Herschrijf je verleden en daarmee je levensverhaal. Bezin je op je missie en trek nieuwe lijnen door naar de toekomst. Het is de allerhoogste tijd om die draai te maken. Het is nu of nooit.

Lees meer

Zelfcompassie

Het eerste 'Open Blikje' draait helemaal om 'Zelfcompassie'. Iets wat ieder mens nodig heeft, maar wat we bijna allemaal vergeten of wegstoppen. Omdat we geen tijd hebben of onszelf niet belangrijk vinden. FOUT! Neem die tijd voor jezelf - dat 'open blikje' - want zonder zelfcompassie kun je niet leven. Open dat blikje en spiegel jezelf aan de kaarten en thema's. En bemerk dat je wel degelijk belangrijk bent. Wees eerlijk bij het overdenken en beantwoorden van de vragen. En stap daarna vol compassie de wereld weer in.

Lees meer