The Web of Life

To live in connection

Een Levensweb van verbindingen

Levensweb staat symbool voor het netwerk van relaties, mogelijkheden en kansen dat jij met je eigen levensdraad weeft. Het geeft inzicht in de samenhang der dingen; jouw verbinding met de wereld, het universum en de mensen om je heen. Tijdens het spel kies je acht kernwaarden uit een reeks van 128 waarden. Deze acht leg je op je levenskompas tussen verleden, heden en toekomst, tussen positief en negatief. Zo ontstaat een individueel patroon, jouw eigen levensweb dat voortdurend in beweging is.

Een dromenvanger als metafoor

Je gaat in gesprek over de plaats die de kernwaarden innemen, over de thema’s in je leven. Je krijgt inzicht in de kracht en zwaktes van je levensweb en hoe je die verbindingen kunt versterken. Je construeert een ‘dromenvanger’ als metafoor voor je levensweb, in verbinding met jezelf. Negatief geladen waarden die wortelen in het verleden rekken je levensweb onbewust op. Je leert die oude emoties los te laten, om positiever in het heden te staan en je focus te richten op de toekomst.

Training tot Levensweb-coach

De training tot Levensweb-coach kan individueel (op maat) en in groepsverband plaatsvinden. De training duurt twee dagen en besteedt onder meer aandacht aan de achtergronden van het spel, het werken met het web als universeel symbool en het gebruik van de vragenkaartjes. Meer informatie? Bel of mail even!

Would you like to meet us?

Would you like to know what we can do for you? Please contact us for an introductory consult.

[contact-form-7 id="808" title="Over ons Engels"]