Het Talentenspel

Wat is jouw levensmissie?

Ontdek je talenten

Met het TALENTENSPEL kom je in contact met je eigen talenten. Het geeft je snel een dieper inzicht in wie je bent en wat je werkelijk wilt. Je ontdekt de kracht van je talenten en hoe je ze kunt laten samenwerken om te doen wat je werkelijk wilt. Om jouw missie te vervullen. Want daarvoor is het nodig dat je een beroep doet op al je talenten!

Op een originele en laagdrempelige wijze krijg je helder in beeld welke talenten je hebt en hoe de verhouding tot je talenten op dat moment is. Je ervaart wat je kunt doen om jouw potentieel aan mogelijkheden nog beter te gaan benutten en je koers te bepalen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het Talentenspel werkt met de metafoor van een innerlijk koninkrijk met twaalf talenten waar jij als koning(in) over kunt regeren.  Met het spel maak je contact met je talenten en met je onderbewuste kennis daarover. Je krijgt zo meer inzicht in de betekenis en de onderlinge samenhang van je talenten. En in gesprek met je talenten kom je tot nieuwe samenwerking, en weet je wat je in het dagelijks leven kunt doen om jouw talenten optimaal in te zetten. De innerlijke beweging die daarvoor nodig is kun je dan gaan maken.

hettalentenspel-boom

Geef je leven weer richting met je missie

Het middelpunt van dit koninkrijk wordt gevormd door jouw inspiratiebron. Ook daar maak je contact mee. En van daaruit krijgen alle talenten hun eigen plaats. Welk talent vormt de bron van jouw inspiratie, welke talenten werken samen voor jouw persoonlijke ontwikkeling en welke talenten helpen je om jouw persoonlijke missie in het dagelijks leven vorm te geven?

Het Talentenspel speel je onder begeleiding van een gecertificeerde talentencoach die jou helpt bij het contact leggen met je talenten, met de visualisaties en met de voortgang van het proces.

Het Talentenspel werkt met twee borden: het eerste gebruik je tijdens je zoektocht naar en je gesprekken met je talenten.

Als duidelijk wordt in welke verhouding de talenten tot elkaar staan, hoe ze met elkaar samenwerken en jou ondersteunen bij je missie, leg je ze neer op het tweede bord, in de vorm van de levensboom en formuleer je je missie. Een persoonlijk traject met het Talentenspel vergt doorgaans enkele sessies van circa 2,5 uur, afhankelijk van wat er tijdens het spelen naar boven komt.

Wilt u eens kennis maken?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakings gesprek.

[contact-form-7 id="26" title="Over ons"]